پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳

خريد، ذبح و عرضه دام زنده و گوشت هاي خارج از نظارت شبكه سازمان دامپزشكي، ممنوع

۱۲ بازديد

به گزارش شفافيتدكتر. در آستانه عيد سعيد قربان ، محمد مهدي گويا در مورد توصيه هاي بهداشتي براي جلوگيري از شيوع و شيوع بيماري ها بين انسان و حيوان موارد زير را گفت: در عيد قربان حيوانات زنده بخريد ، يا از گوشت هايي كه در خارج از كشور قطع و عرضه مي شود خودداري …

منبع: سايت كردوار نيوز
خريد، ذبح و عرضه دام زنده و گوشت هاي خارج از نظارت شبكه سازمان دامپزشكي، ممنوع

خريد، ذبح و عرضه دام زنده و گوشت هاي خارج از نظارت شبكه سازمان دامپزشكي، ممنوع https://kordavar.ir/خريد،-ذبح-و-عرضه-دام-زنده-و-گوشت-هاي-خار/ كردوار نيوز Wed, 21 Jul 2021 06:32:56 0000 اخبار سلامت https://kordavar.ir/خريد،-ذبح-و-عرضه-دام-زنده-و-گوشت-هاي-خار/

به گزارش شفافيتدكتر. در آستانه عيد سعيد قربان ، محمد مهدي گويا در مورد توصيه هاي بهداشتي براي جلوگيري از شيوع و شيوع بيماري ها بين انسان و حيوان موارد زير را گفت: در عيد قربان حيوانات زنده بخريد ، يا از گوشت هايي كه در خارج از كشور قطع و عرضه مي شود خودداري …

منبع: سايت كردوار نيوز
خريد، ذبح و عرضه دام زنده و گوشت هاي خارج از نظارت شبكه سازمان دامپزشكي، ممنوع

به گزارش شفافيتدكتر. در آستانه عيد سعيد قربان ، محمد مهدي گويا در مورد توصيه هاي بهداشتي براي جلوگيري از شيوع و شيوع بيماري ها بين انسان و حيوان موارد زير را گفت: در عيد قربان حيوانات زنده بخريد ، يا از گوشت هايي كه در خارج از كشور قطع و عرضه مي شود خودداري كنيد. شبكه دامپزشكي.

ذبح حيوانات در خانه ها ممنوع است

وي با تأكيد بر اينكه بايد دامها از مناطق مجاز تأمين تحت نظارت سازمان دامپزشكي گرفته شود ، اظهار داشت: ذبح حيوانات بايد فقط در كشتارگاه هاي تحت نظارت اداره كل دامپزشكي انجام شود و افراد نبايد در خانه و در مزارع عمومي اقدام به ذبح دام كنند. جاده ها .

به خاطر داشته باشيد كه براي برش حيوانات از تجهيزات محافظتي استفاده كنيد

دكتر. گويا ادامه داد: افرادي كه حيوانات را ذبح مي كنند بايد از وسايل محافظتي مانند دستكش ، چكمه و لباس مناسب استفاده كرده و وسايل خود را پس از ذبح ضد عفوني كنند و خون بايد از نظر بهداشتي دفع شود.

گوشت چرخ كرده را حداقل 24 ساعت قبل از مصرف در دماي 4 درجه سانتيگراد نگه داريد

رئيس مركز كنترل بيماري هاي واگير وزارت بهداشت تأكيد كرد: مردم بايد مراقب باشند كه حيوانات با علائم بيماري و بيماري را ذبح و مصرف نكنند. گوشت ذبح شده بايد حداقل 24 ساعت قبل از مصرف در دماي 4 درجه سانتيگراد خنك شود. مصرف كبد و ساير اندام هاي داخلي پس از 48 ساعت ذخيره سازي به مدت 4 ساعت.

به گفته وزارت بهداشت ، گويا از همه معاونان بهداشتي دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور خواست تا توصيه هاي بهداشتي را رعايت كرده و با ادارات دامپزشكي استان تماس بگيرند تا از شيوع و شيوع بيماري هاي منتقله از انسان و حيوانات جلوگيري كنند. ، اقدامات و هماهنگي هاي لازم را انجام دهيد.

منبع: سايت كردوار نيوز
خريد، ذبح و عرضه دام زنده و گوشت هاي خارج از نظارت شبكه سازمان دامپزشكي، ممنوع

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.